måndag 1 december 2014

Bilder från vårt Vernissage!

I söndags hade vi vernissage i Blohmégården, Älmhults kulturhus. Det var jag som är från Rottne, Sofie Aronsson från Hjortsberga/Tel Aviv, Lena Pedersen från Älmhult, Ann Uddin och Lotta Lagerkrantz som båda är från Gotland som ställde ut våra skapelser i tidningspapper och papier maché.

Det blev en underbar tillställning med många besökare som uttryckte sin glädje och förtjusning över alla härliga former och färger. Tydligen brukar det inte komma så mycket folk i vanliga fall när det är vernissage där och det känns ju extra kul. 

Utställningen pågår till den 3 jan och lokalen är öppen samma tider som biblioteket som ligger på våningen under.
Från vänster: Ann Uddin, Lena Pedersen, Helena Andreasson (jag), Sofi Aronssom.
Sofi Aronson - En sann inspiratör och levnadskonstnär. Förespråkar lusten att skapa och att vi ska släppa fram homo ludrens i oss, den lekfulla människan. Om du vill komma igång med eget skapande ska du gå en kurs hos henne i Papier maché. Besök henne på www.Rawart.se En färgexplosion

 Helena Andreasson (jag)
Lena Pedersen - Passionerad papier maché konstnär med ateljé i Funkisfabriken i Diö. Där erbjuder hon workshops där du får släppa lös kreativiteten. Gladare människa får du leta efter. Ann Uddin - har skapat i många olika material genom åren men är nu fast i papier maché som material. Hon har verkat i många år som konstnär och bor  I Tofta på Gotland.
Hennes hästar är otroligt levande, fantastiska.Ann- en varm och härlig gutekvinna
Lotta Lagerkrantz
Känd för sina politiska herrar. hon vill att vi ska ifrågasätta herrarnas utbredda makt över oss. De är inte smartare men ändå har de makten.
Hon medverkade inte själv under dagen, Hennes vän Ann tog med sig ett antal skulpturer åt henne på färjan från Gotland till Oskarshamn.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar