fredag 17 maj 2013

Mobilt för krukorna

Nu har vi tagit ett raskt kliv in i trädgårdssäsongen. Wonderful! Tiden för att pyssla inomhus minskas drastiskt.

Har man ett trädäck vill man ofta pynta med lite krukor. ställer man krukorna direkt på däcket så blir det fula fläckar. Det är också mycket jobb att flytta krukorna om man har många. Jag tycker det är finast när man samlar ihop krukorna i grupp istället för att ställa dem lite här och där. Vi byggde en vagn med hjul till krukorna. Då kan man flytta runt dem efter behov. När man åker bort kan man rulla bort dem till skugga. Framförallt blir inte golvet förstört.

                                         Det är fint om man har någon riktigt hög växt i bakgrunden. Förra året hade jag ett högt gräs i en stor kruka. i år ska jag nog ha ett uppstammat träd. Här är ju allt nyplaneterat och ser inte så imponerande ut.              
                                                       Så här ser den ut underifrån.
                                                                   ...och ovanifrån.
Om man är riktigt händig kan man ju göra med rundade kanter viket jag tycker skulle vara snyggare. Men jag är nöjd med detta med. Praktiskt!

5 kommentarer:

 1. Vilken bra idé! Dessutom är det snyggare att ha alla krukorna samlade på ett ställe än att sprida ut dem och så lätt att flytta dem nu.

  Ha en fin helg i solskenet!

  //Gerdis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig! blir också väldigt billigt att bygga själv, har inte sett någonstans man kan köpa något liknande, borde kanske ta patent. ;)

   Radera
 2. Vilken bra idé

  SvaraRadera
 3. Den här bloggen var inspirerande för mitt skapande. Det skall bli intressant att följa dig! Kika gärna in på min blogg jag skapar också med återvinningsmaterial. http://haggalen.blogspot.se/
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Vad kul att höra, alltid roligt med komplimanger. Jag ska absolut kolla in din blogg!

  SvaraRadera